Rosenbauer PISTOL DE INALTA PRESIUNE SELECT FLOW RB 99 NFPA cu un racord BS 2 ½ TATA

Acest produs poate fi comadat si pe SEAP - va rugam sa ne contactati.
La comanda

Durata de livrare: 1

Cod Produs: SF RB99NFPA BS Ai nevoie de ajutor? +40761911622
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere

Pistolul de inalta resiune Rosenbauer SELECT FLOW permite reglarea manuală în 4 etape a debitului de apă prin intermediul unui inel de reglare. Acest lucru realizează un efect de stingere maxim cu un consum minim de apă.

1. Dinți care se rotesc din oțel inoxidabil - pentru cea mai buna prdea de apa atunci când utilizați setarea „jet de pulverizare” și „scut de protecție”.
2. Ajustarea tipului de jet - Ajustare cu rotație de 100° de la jet drept la scut de protecție.
3. Mâner pistol ergonomic - Pentru o manipulare mai bună și oboseală redusă atunci când purtați mănuși de protectie.
4. Bara de protecție pentru reglarea jetului rezistentă la șocuri - Cu indicator integrat. Poziția flash over la 45° (indicatorul la 12 h) este ușor de detectat chiar și atunci când purtați mănuși de stingere a incendiilor.
5. Mâner pornit/oprit ergonomic - Intarite cu fibră de sticlă și, în plus, intarituri din aliaj ușor pe ambele părți.
6. Materiale de înaltă calitate - Corp din aliaj ușor anodizat dur, componente care transportă apa din materiale rezistente la coroziune.
Pistolul de inalta presiune Rosenbauer SELECT FLOW de tip NEPA este conform cu toate aspectele NFPA 1984:2008. Permite multiple setari ale jetului utilizând un inel de control de selecție.


Debit reglabil(l/m) 19/37/90/150
Distanta maxima a jetului 39 m


Setările debitului și raza de actiune pentru tipurile SELECT FLOW RB 99 NFPA, RB 100 NFPA, RB 101 NFPA sunt afișate cu referire la o presiune de funcționare de 7 bari (100 psi), lungimea și greutatea în funcție de tipul duzei și cuplajul folosit. Toate tevile de ramificatie SELECT FLOW sunt potrivite pentru o presiune maximă de funcționare de 16 bari (230 psi). Raza de actiune și unghiurile de pulverizare indicate se bazează pe setarea debitului maxim.
Toate pistoalele de inalta presinue sunt disponibile fără cuplaje (filet interior BSP) sau echipate individual cu cuplaje Storz, British Standard sau NH. Alte sisteme de cuplare sunt disponibile la cerere.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!