Rosenbauer PISTOL DE INALTA PRESIUNE SELECT FLOW RB 101 EN STORZ C

Acest produs poate fi comadat si pe SEAP - va rugam sa ne contactati.
La comanda

Durata de livrare: 1

Cod Produs: SF RB101ENSTORZC Ai nevoie de ajutor? +40761911622
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere

Pistolul de inalta resiune Rosenbauer SELECT FLOW permite reglarea manuală în 4 etape a debitului de apă prin intermediul unui inel de reglare. Acest lucru realizează un efect de stingere maxim cu un consum minim de apă.

1. Dinți care se rotesc din oțel inoxidabil - pentru cea mai buna prdea de apa atunci când utilizați setarea „jet de pulverizare” și „scut de protecție”.
2. Ajustarea tipului de jet - Ajustare cu rotație de 100° de la jet drept la scut de protecție.
3. Mâner pistol ergonomic - Pentru o manipulare mai bună și oboseală redusă atunci când purtați mănuși de protectie.
4. Bara de protecție pentru reglarea jetului rezistentă la șocuri - Cu indicator integrat. Poziția flash over la 45° (indicatorul la 12 h) este ușor de detectat chiar și atunci când purtați mănuși de stingere a incendiilor.
5. Mâner pornit/oprit ergonomic - Intarite cu fibră de sticlă și, în plus, intarituri din aliaj ușor pe ambele părți.
6. Materiale de înaltă calitate - Corp din aliaj ușor anodizat dur, componente care transportă apa din materiale rezistente la coroziune.


Debit reglabil(l/m) 130/230/300/400
Distanta maxima a jetului 44 m

Lungime 31 cm
Greutate 2.2 kg

Detaliile de performanță privind setările de debit și raza de actiune pentru toate pistoalele de inalta presiune SELECT FLOW sunt în conformitate cu specificațiile europene, furnizate ca referinta la o presiune de 6 bari (87 psi). Lungimea și greutatea sunt măsurate cu cuplajul Storz C . Toate țevile de ramificație S FLOW sunt potrivite pentru o presiune maximă de funcționare de 16 bari (230 psi) iar unghiurile de pulverizare se bazează pe setarea debitului maxim.
Toate pistoalele de inalta presiune sunt disponibile fără cuplaje (filet interior BSP) sau echipate individual cu cuplaje Storz, British Standard sau NH. Alte sisteme de cuplare sunt disponibile la cerere.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!