Rosenbauer PISTOL DE INALTA PRESIUNE RTE FX 750 NFPA STORZ B

Acest produs poate fi comadat si pe SEAP - va rugam sa ne contactati.
La comanda

Durata de livrare: 1

Cod Produs: RTEFX750NFPASTORZ B Ai nevoie de ajutor? +40761911622
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere

PISTOLUL DE INALTA PRESIUNE Rosenbauer RTE FX combină tehnologia materialul de ultimă generație și calitatea de fabricație cu un nou concept de operare inovator. Designul cubic permite o manevrare rapidă și ușoară. Combinat cu multe detalii optimizate, pistolul de inalta presiune devine un instrument versatil și indispensabil în actiunile de interventie. RTE FX este fabricat din aluminiu anodizat, oțel inoxidabil și plastic armat cu fibră de sticlă și este conceput ca o resursă operațională ce nu neceita întreținere. Acest lucru îl face un produs extrem de funcțional și rentabil.
Apa este alimentată printr-o duză în formă de inel, prin care se produce un jet de apa. Spre deosebire de pistoaele de inalta presiune combinate, jetul de apa nu se intrerupe la trecerea de la jet plin la jet de pulverizare. Un jet de apa compact creat de un pistol de presinue este mai stabil pentru ca eficacitatea lui economiseste apa. De aici, rezultă o rază mare de actiune a jetului. De obicei, tipurile de flux și debitele sunt reglabile continuu.
Modele de flux
Jet compact
• Raza mare de actiune, care permite lucrul de la distanta de siguranta
• Eficacitate mare pentru stingerea jarului
Jet de pulverizare
• Răcire îmbunătățită in mateie de suprafata, în comparație cu jetul compact
• În general provoacă mai puține daune datorate apei în comparație cu jetul compact
• Poate fi utilizat atunci când se lucrează la distanțe mici de siguranță în sisteme de înaltă și joasă tensiune
Scut de protectie
• Picăturile fine de apă și un unghi larg de împrăștiere asigură un scut larg de apă
• Protejează echipajul de căldura radiantă
Operare intuitivă
Designul cubic se potrivește formei și permite serviciilor de urgență să aleagă setările potrivite rapid și ușor, chiar și în condiții de vizibilitate zero. Aceasta înseamnă că este ușor de utilizat și necesită foarte puțină pregătire.

Poziție de atac rapid
Poziția de atac rapid este activată atunci când comenzile pentru jet și tipul jetului sunt setate paralel. Este poziția inițială optimă pentru stingerea incendiilor în interior. Asta înseamnă că ești bine pregătit pentru tot ce te așteaptă din primul moment.
Ajustare perfectă
O supapă glisantă permite o reglare foarte fină a debitului. Cu cât mânerul este mutat mai mult în spate, cu atât volumul este mai mare. În plus, supapa glisantă asigură un model de flux perfect consistent, indiferent de poziția mânerului de pornire/oprire.
O prindere fermă
Designul și suprafața noului mâner FX ERGO au fost optimizate pentru a asigura cea mai bună aderență posibilă atunci când se lucrează cu mănuși. Este echipat cu un protector suplimentar de prindere realizat dintr-un material care absoarbe șocurile la capătul mânerului.


Debit reglabil(l/m) 360, 550, 750
Distanta maxima a jetului 50m

Lungime 36 cm
Greutate 2.6 kg
Indicatorii de performanta reprezentati de debitul si distanta maxima a jetului sunt evaluati in actiunea unui pistol de inalta presiune ce lucreaza la 7 bari, ca si referinta. La evaluarea lungimii si greuatatii este luata in calcul si dotarea pistolului cu un racord Storz.
Supapă glisantă pentru un model de pulverizare perfect, independent de poziția de pornire/oprire

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!