Rosenbauer NAUTILUS 8/1 cu cuplaj Storz B

Acest articol poate fi comandat si pe SEAP - va rugam sa ne contactati
La comanda
Cod Produs: SNAUT8/1 Ai nevoie de ajutor? +40761911622
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere

Pompa submersibila NAUTILUS 8/1
Certificat conform DIN 14425 tip 8/1 și „Fișa de norme submersibile a Asociației Federale a Pompierilor din Austria (OBFVI).
Putere cu 17% mai mare decât specifica standardul ca cerință minimă la 1 bar
Una dintre cele mai puternice pompe din clasa sa
Pompează apă contaminată până la o dimensiune a granulelor de 10 mm
Aspira apa pana la un nivel de apa de aproximativ 8 mm
La doar 30 kg, una dintre cele mai ușoare pompe submersibile pentru pompieri de pe piață
Indicator de sens de rotație pe comutatorul de pornire-oprit pentru protecția motorului CEE. Dacă este necesar, direcția de rotație poate fi schimbată cu ușurință folosind un inversor de fază pe mufă.
Poate fi operat în picioare, întins sau complet scufundat
Date tehnice
Tensiune de conectare: 400V / 3~ / 50Hz
Consum de energie: 4,2 kVA, cos 0,8
Putere de iesire: 2,8 kW
Curent nominal: 6 A
Cablu de legatura: H07RN-F 4G1.5 Posibilitate de funcționare cu generator de la 5 K, cu mufa de inversare a fazelor CEE 164 și întrerupător de protecție/pornire/oprire a motorului cu afișaj sensul de rotație G2 1/2 " (0,4") (Storz B DIN 14308)
Racord de presiune: G 2 ½ "AG
Trecerea reziduurilor (Ø): 10 mm
Greutate (inclusiv cablu): 30 kg
Dimensiuni (Ø x H): 259x485mm
Rata nominala de livrare: 800 l/min. la 1 bar (= 10 m înălțime de livrare)
Temperatura mediu pompat: 35 °C, pentru scurt timp până la maximum 60 °C
Clasa de protectie pompa: IP68
Rosenbauer dezvoltă și produce o mare varietate de pompe pentru utilizarea de către serviciile de pompieri de mai bine de 100 de ani. Pompele submersibile NAUTILUS cu tehnologie de pompă Rosenbauer testată și testată se încadrează în gama extinsă de producție.
Pompele submersibile NAUTILUS sunt testate și certificate conform DIN 14425 „Pompe submersibile portabile cu motor electric” și fișa standard „Pompe submersibile” a Asociației Federale de Pompieri din Austria (ÖBFV).
Cu o greutate totală de numai 30 kg (66,1 lb) (inclusiv cablu), NAUTILUS 8/1 este una dintre cele mai ușoare pompe din clasa sa. NAUTILUS 4/1 și 4/1 ECO sunt, de asemenea, ușoare. La ambele tipuri de pompe cele doua manere sunt indoite spre exterior, astfel incat pompa sa poata fi transportata foarte usor de catre una sau doua persoane. De asemenea, manerele impiedica ca NAUTILUS sa loveasca picioarele transportatorului in timpul transportului.
Pompele sunt proiectate foarte subțiri. Pe de o parte, acest lucru asigură o încărcare foarte convenabilă și care economisește spațiu pe vehiculele de stingere a incendiilor. Pe de altă parte, NAUTILUS este perfect și pentru desfășurare în shalturi înguste sau puțuri.
Un suport practic pentru cablu asigură că îngrijirea cablului se înfășoară direct pe pompă pentru a economisi spațiu.
Tehnologie senzațională - aspirație plată până la doar câțiva mm
Dispozitivul de aspirare plat integrat al pompelor submersibile NAUTILUS permite pomparea apei până la un nivel al apei de câțiva milimetri la putere maximă. Acest lucru nu necesită îndepărtarea ecranului de aspirație și nici un dispozitiv suplimentar montat pe pompe.
NAUTILUS 8/1: Aspirații plate la cca. 8 mm (0,3 in) posibile NAUTILUS 4/1 și 4/1 ECO: aspirații plate la aprox. 4 mm (0,2 inchi) posibil
Cea mai ușoară operațiune
Pompele submersibile NAUTILUS sunt foarte ușor de operat. Pot fi acționate în picioare, întinși sau complet scufundate. NAUTILUS poate pompa si apa murdara (sedimentare de nisip si noroi).
NAUTILUS 8/1: ecran de particule 10 mm (0,4 in)
NAUTILUS 4/1 și 4/1 ECO: ecran de particule 8 mm (0,3 in)
Fixarea rapidă a frânghiei de lucru
Carabiniera de frânghie de lucru poate fi prinsă într-un ochi special prevăzut în acest scop. Ca rezultat, pompa poate fi coborâtă în siguranță și trasă înapoi în sus folosind funia de lucru.
Cablu
Suportul pentru cablu integrat asigură că cablul lung de 20 m (65,6 ft) poate fi atașat direct la pompă pentru a economisi spațiu.
Verificarea funcționalității etanșării mecanice
Utilizatorul poate verifica singur funcționarea etanșării mecanice în orice moment. În acest scop, capacul pompei include o deschidere de inspecție separată. Prin NAUTILUS, Rosenbauer a îndeplinit astfel și dorința de întreținere simplă. Pompele submersibile NAUTILUS nu necesită ulei și nu necesită întreținere.

 


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!