Rosenbauer Manusi de protectie GLOROS T1

Acest produs poate fi comandat si pe SEAP - va rugam sa ne contactati
Marime:
La comanda
Cod Produs: MGLOT5 Ai nevoie de ajutor? +40761911622
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Video (1)
Confort maxim la purtare cu aderență optimă
Mănușile pentru pompier GLOROS T1 au fost special dezvoltată pentru utilizare în operațiuni tehnice de salvare. Certificate conform EN 388, oferă cele mai bune proprietăți de protecție împotriva pericolelor mecanice precum perforații, tăieturi și abraziuni. Fie că este vorba despre lucru la vehicule implicate în accidente sau alte activități de stingere a incendiilor - GLOROS T1 este mănușa potrivită pentru protecția lucrătorilor de salvare. Cu toate acestea, mănușa nu protejează împotriva pericolelor chimice, electrostatice și termice și nu este destinată utilizării în operațiuni de incendiu ( vezi modele de protecție împotriva incendiilor disponibile). În plus, GLOROS T1 oferă o anumită protecție de bază împotriva căldurii de contact până la 250 °C (conform EN 407).
Datorită construcției sale speciale și detaliilor de design sofisticate (pliuri mobile ale degetelor, acoperire intermitentă cu silicon pe palmă, inserții din neopren pe deget), mănușile pentru pompieri GLOROS T1 asigură confort maxim la purtare și sensibilitate la atingere. Învelișul special de silicon de pe palmă asigură o aderență optimă pe suprafețele umede și netede.

Inserția rezistentă la tăiere din KEVLAR® învăluie complet degetele, oferind „protecție totală împotriva tăieturii” (nu doar în zona palmei!). Banda elastică de pe încheietura mâinii servește pentru protecție împotriva așchiilor de sticlă și a murdăriei care pătrunde în interiorul mănușii.

Mănușile sunt livrate cu o carabină de conexiune metalică robustă.

MATERIALE:
Interior: Țesătură neagră mixtă din elastan și poliamidă cu imprimeu silicon pentru o aderență excelentă pe suprafețe netede și umede
Dosul mâinii: Fabricat din material de nailon mixt roșu cu elastan și neopren peste deget
Căptuşeală: KEVLAR® rezistent la tăiere 

NIVELE DE PERFORMANTA:
Mănușile pentru pompieri GLOROS T1 îndeplinesc toate cerințele ghidurilor EN 388:2016 și EN 407:2020 căldură de contact Nivel 2
Parametrii Cerinte Nivel de performanta
Rezistenta la abraziune EN 388 4
Rezistenta la taiare EN 388 5
Rezistenta la rupere EN 388 4
Rezistenta la perforare EN 388 3
Rezistenta la taiere EN ISO 13997 D
Dexteritate EN 420 5
Caldura la contact EN 407 2

Marimi disponibile: de la 5 la 13

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!