Rosenbauer Aripioare scufundare

Acest articol poate fi comandat si pe SEAP - va rugam sa ne contactati
La comanda

Durata de livrare: 1

Cod Produs: ARIPIOARE Ai nevoie de ajutor? +40761911622
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere

Aripioare 

Inima Express ADJ Fin este o balama extrem de elastică „armadillo” la baza lamei. Absoarbe energie în timpul cursei de putere și se eliberează la sfârșitul ciclului de lovire pentru a maximiza forța. Aceste aripioare cu toc deschis reprezintă o alegere excelentă pentru scafandrii în apă rece și temperată care au nevoie de o lamă puternică și compactă.
Membrana Armadillo de la baza lamei absoarbe energie în timpul cursei în jos și se eliberează înainte de cursa în sus pentru o creștere a puterii la fiecare lovitură.
Nervurile laterale din cauciuc canalizează apa pe lungimea aripioarei, minimizând energia risipită din efectul de scurgere.
O articulație flexibilă la mijlocul piciorului este utilizată pentru a atașa lama pe partea laterală a buzunarelor pentru picior. Acest lucru maximizează transferul de energie și reduce tensiunea pe glezne și degete de la picioare.
ESBS (Ergonomic Strap and Buckle System) folosește un buton de apăsare pentru eliberare care este ușor de acționat, chiar și atunci când purtați mănuși groase.
Curelele din cauciuc pentru călcâi sunt realizate cu compuși anti-îmbătrânire, la mijloc, au bucle mari pentru degete la fiecare capăt și la mijloc pentru o îmbrăcare ușoară, chiar și atunci când purtați mănuși grele.
Buzunarul eficientizat pentru picior oferă o potrivire ergonomică pentru un transfer excelent de energie și se potriveste la o gamă largă de cizme de scufundări.
Tampoane de cauciuc anti-alunecare pe partea inferioară a piciorului oferă tracțiune pentru deplasarea pe punțile bărcii.
Greutate: 1,3 kg
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!