Rosenbauer Dozimetru model 6150 AD 5 - dispozitiv de masurare a radiatiilor

Acest produs poate fi comadat si pe SEAP [ va rugam sa ne contactati.
La comanda

Durata de livrare: 1

Cod Produs: DOZI6150AD5 Ai nevoie de ajutor? +40761911622
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere

Instrument universal de protecție împotriva radiațiilor potrivit pentru măsurarea Alpha-. Radiații Beta, Gamma și X, cu tub intern GM. Măsurare paralelă a debitului de doză, a dozei, a valorii medii și a valorii maxime a debitului de doză. cu apelarea valorilor pe LCD în orice moment. Consum de curent extrem de scăzut Activarea și schimbarea automată a intervalelor și unităților, de asemenea, la 36 de luni în timpul funcționării. Cinci viteze de dozare peste intervale

Dimensiuni (L x l x H). 130 x 80 x 29 mm

Greutate: 0,4 kg (0,9 lb).

Radiația alfa
Particule sau radiații corpusculare cu o rază de câțiva cm în aer Deși chiar și hârtia oferă un anumit grad de protecție, consecințele încorporării pot fi într-adevăr foarte grave.

Rata de dozare: 1 uSv/h până la 1.000 mSv/h (0,1 mR/h până la 100 R/h).

Doză: 0,01 µSv până la 9,99 Sv (1 uR până la 999 R)
Radiația beta
Radiația particulelor (electroni încărcați negativ) cu o rază de câțiva metri în aer. Protectia este asigurată, de exemplu, de o foaie subțire de aluminiu.
Radiația gamma
Radiația undelor electromagnetice (cum ar fi lumina sau razele X), cu o rază de acțiune de câțiva kilometri în aer Protectia poate fi asigurată de oțel, pământ, beton etc.
Radiația neutronică
Radiație de particule (particule nucleare neutre), cu o rază de acțiune de câțiva kilometri în aer. Protectia poate fi asigurată cu apă, pământ sau beton

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!