Rosenbauer Pantaloni de protectie FIRE FLEX NOMEX® NXT

Articolul se poate comanda si pe SEAP - va rugam sa ne contactati 
Marime:
Lungime:
La comanda

Durata de livrare: Aprox. 2 saptamani de la data comenzii

Cod Produs: PFF4042A Ai nevoie de ajutor? +40761911622
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
Costum de protecție certificat conform EN 469, EN 1149-5, EN 61482-2, EN 343 și EN 14360.

Doar pompierii se pot baza 100% pe costumul lor de protecție sunt capabili să păstreze calmul și să acționeze corect într-o situație periculoasă. Misiunea este clară: costumul unui pompier trebuie să se potrivească ca o a doua piele și să ofere o protecție completă asemănătoare unei armuri. Jacheta și pantalonii de pompieri FIRE FLEX sunt certificate conform EN 469:2020, EN 1149-5:2018 (test antistatic), EN 61482-2:2018 (test de defectare a arcului), EN 343:2019 (protecție împotriva ploii) și EN 14360:2004 (test de ploaie). Cu FIRE FLEX, alegeți cel mai sofisticat costum de protecție de pe piață.

Protectie de trei ori fara compromisuri
Atunci când este proiectat un nou costum de protecție, accentul este pus în primul rând pe cele trei mari pericole ale utilizării extreme: transferul de căldură, impermeabilizarea și rezistența la pătrunderea vaporilor de apă. În aceste trei zone, cel mai înalt nivel de protecție este atins la toate categoriile.

High-tech de la Rosenbauer
Costumele de protecție Rosenbauer au oferit întotdeauna impermeabilitate maximă la viruși și bacterii. Pentru Rosenbauer, această caracteristică pentru protecția echipajelor de urgență nu este doar o chestiune desigur, ci și un avantaj semnificativ de piață.

Secretul FIRE FLEX constă însă mai ales în compoziția și structura straturilor de material, precum și în compoziția țesăturii.
 
FIRE FLEX: rezistent, durabil și modern
Materialele folosite garanteaza durabilitate si longevitate.
 
În special, materialele exterioare sunt caracterizate de proprietăți de performanță mecanică extrem de ridicată. Când vine vorba de rezistența la tracțiune, materialul exterior X55 cu PBI atinge performanța de opt ori mai mare decât cea cerută de standardul EN 469. În ceea ce privește rezistența la propagarea lacrimilor, depășește de multe ori cerințele minime.
 
Toate echipamentele suplimentare, cum ar fi mănuși, cască și bocanci, sunt perfect coordonate cu noul FIRE FLEX.

Membrana PTFE de inalta performanta
FIRE FLEX are o structură materială inovatoare. Noua membrană 3D PTFE se caracterizează prin cel mai înalt nivel de respirabilitate, cu rezistență enormă la căldură și etanșeitate la apă. Datorită structurii sofisticate a țesăturii în combinație cu membrana PTFE, umiditatea este foarte rapid transportată departe de corp către exterior și, prin urmare, nu are loc acumularea de căldură.
 
Cu structura specifică a țesăturii, în testul Ret (Rezistența la transferul de căldură prin evaporare) se obține o valoare a rezistenței la pătrunderea vaporilor de apă mult sub valoarea standard admisă în cea mai înaltă clasă de performanță.
 
Membrana 3D PTFE este certificată a fi rezistentă la viruși și bacterii și oferă o protecție optimă atunci când intră în contact cu persoane rănite.

Căptușeală termică de siguranță
FIRE FLEX folosește o căptușeală termică de siguranță izolatoare, dar respirabilă, care oferă protecție optimă împotriva influențelor externe, chiar și în condiții extreme. Căptușeala din lână aramidă din rășină melaminică cu husă matlasată din țesătură amestecată de aramidă viscoză îndeplinește cerințele ridicate ale materialelor.

Cel mai bun confort la purtare prin Ergocut
Croiala perfecta are un nume: Ergocut. Această ajustare precisă a potrivirii oferă confort maxim la purtare. Rosenbauer nu consideră o tăietură confortabilă ca un plus opțional. La sfârșitul zilei, potrivirea și confortul oferă echipajelor de urgență o mai mare libertate de mișcare și, prin urmare, sunt aspecte esențiale de siguranță. Dacă dimensiunile standard reglate fin nu sunt potrivite pentru client, atunci când este necesar, poate fi fabricată și o dimensiune personalizată a corpului.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!