Rosenbauer VENTILATOR DE INALTA PERFORMANTA FANERGY E22 cu motor electric, unitate de pulverizare apă și sistem de iluminat

Acest articol poate fi comandat si pe SEAP - va rugam sa ne contactati
La comanda

Durata de livrare: 1

Cod Produs: FANERGYE22MEWS Ai nevoie de ajutor? +40761911622
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere

Tehnologia All in One Airflow.

Mai multă putere și mai mult volum.
Designul special al unității ventilatorului are ca rezultat un model optimizat al fluxului de aer. Acest lucru este posibil prin designul special al rotorului ventilatorului, al unității ventilatorului și al grilei speciale cu formă aerodinamică. Aerul este livrat către clădiri într-un mod țintit cu mai multă presiune, mai multă putere și mai mult volum. Rezultatul: fumul este evacuat mai repede din obiect pe foc, vizibilitatea este imediat mai bună și temperaturile sunt reduse mai repede.
Ventilați mai eficient cu unitatea de ventilator extras
Când desfaceți mânerul, unitatea ventilatorului se ridică automat. In acest fel, ventilatorul este imediat in pozitie de atac. Duza este prin urmareautomat într-o poziție unghiulară optimizată de +20°, ceea ce face mai ușor depășirea obstacolelor din zona de acces a clădirii (de exemplu, scări). În combinație cu fluxul de aer All In One, duza cu tragere asigură, de asemenea, că fluxul de aer ajunge la obiect cu eficiență maximă.
Unghi maxim de înclinare de la -20° la +20°
Unitatea de ventilator poate fi reglata prin apasarea unui buton si fara accesorii de la -20° la +20°. Datorită amortizorului cu gaz care nu necesită întreținere, reglarea continuă este rapidă și ușoară, fără blocare și deformare, un beneficiu semnificativ, ceea ce contribuie la timpi de salvare mai scurti în timpul unei operațiuni. Unghiul generos de înclinare asigură mai multă flexibilitate și eficiență la utilizarea ventilatorului. Unghiul de înclinare de +20° este foarte util pentru suflarea peste obstacole. Poziția unghiulară negativă de -20°-mai mare decât orice alt ventilator de pe piață este ideală pentru a ventila scările și puțurile de aer.
Distanță flexibilă de instalare.

Utilizarea unui ventilator protejează echipajele de urgență și poate salva viețile persoanelor dispărute. Funcționarea corectă este importantă pentru o ventilație reușită. Datorită tehnologiei All In One Airflow, toate conceptele actuale de operare sunt combinate într-unul singur, iar utilizarea acesteia este mai ușoară ca niciodată. Ventilatorul poate fi setat la o distanta flexibila de 2 trepte in fata deschiderii de acces. În această distanță, ventilatorul funcționează fiabil, fără probleme de poziționare. Pentru un flux maxim de aer, se recomandă o distanță de instalare de 2 m.

 

În ceea ce privește tactica operațională, alte două caracteristici ale ventilatorului sunt interesante: se poate produce ceață de apă, precum și spumă de expansiune. Ventilatorul mobil de înaltă performanță este echipat cu o unitate centrală de pulverizare de apă. Acest lucru permite răcirea și protejarea compartimentelor, buteliilor de gaz etc. Suprimarea eficientă a gazelor de ardere periculoase este, de asemenea, posibilă folosind ceața de apă. Turbulența în fluxul de aer este redusă prin plasarea unității de pulverizare a apei în centrul duzei ventilatorului. Manipularea este mult mai rapidă, mai ușoară și nu necesită accesorii. Furtunul de incendiu poate fi conectat direct la ventilator printr-o conexiune Storz C, ventilatorul de înaltă performanță este alimentat cu apă și, astfel, ceața de pulverizare este evacuată.

 

DATE TEHNICE

Diametrul de evacuare a aerului: aproximativ 22”
Debit de aer conform ISO 5801: 9.733 m³/h
Forța de împingere conform ISO 13350: 35,8 N
Cablu de conectare: 2 m cu priză Schuko 230 V/IP68
Clasa de protectie: IP54
Dimensiuni (L x A x A): 636x695x490mm
Greutate: aproximativ 53 kg
Reglabil continuu (cu limitator de curent de pornire integrat), pentru operare cu generatoare sau functionare la retea, indicator digital de putere cu afisaj iluminat

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!