MASCA RESPIRATORIE TR8 2

DRAGER
Acest produs poate fi comadat si pe SEAP [ va rugam sa ne contactati.
La comanda

Durata de livrare: 1

Cod Produs: MRTR82 Ai nevoie de ajutor? +40761911622
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere

Masca moderna cu autodezaburire, certificata conform EN 136:1998, Clasa 2. Potrivita doar in zonele in care aerul contaminat contine cel putin 17% oxigen. Fabricata din cauciun natural fin turnat amestec EPDM. Este prevazuta cu o masca interioara cu doua valve de control care previn aburirea vizorului. Doua valve pentru expir. Vizorul poate fi schimbat, fabricat din policarbonat rezistent la socuri. Membrana ultraeficienta fonic pentru o mai buna comunicare in timpul purtarii mastii. Protejeaza impotriva unei concentratii a contaminarii pana la 400 x TLV. Potrivita pentru folosirea unui cartus de filtru filetant dar fara cartus filtrant, care este disponibil separat.
Greutate: 0,7 Kg

Articolele de protectie respiratorie sunt dispozitive de protectie extrem de eficiente pentru protectia pompierilor in orice mediu. In general, articolele de protectie respiratorie sunt impartite in doua categorii – dispozitive dependente de aerul ambiental (masti filrante, masti care filtreaza gazele dar si particulele, etc. ) si dispozitive independente de aerul ambient (aparate de respirat autonome, etc.)

FILTRE DE AER

Un filtru de aer este un dispozitiv de protectie respiratorie care filtreaza aerul inconjurator in timpul respiratiei pentru a-l purfica suficient de particulele nedorite.

Clasificarea tipurilor de filtre de gaze>

Filtru de gaze tip A

Culoare: maro

Aria de folosire: gaze rganice si vapori

Filtru de gaze tip B

Culoare: gri

Aria de folosire: gaze anrganice si vapori, clor, sulfura de hidrogen, acid cianhidric

Filtru de gaze tip E

Culoare: galben

Aria de folosire: dioxid de sulf si sulfura de hidrogen

Filtru de gaze tip K

Culoare: verde

Aria de folosire: amoniac

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!