Rosenbauer Jacheta de protectie GAROS G10

Acest produs se poate comanda si pe SEAP - va rugam sa ne contactati
Marime:
Lungime:
Culoare:
La comanda

Durata de livrare: 1

Cod Produs: JPG10B4042A Ai nevoie de ajutor? +40761911622
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
Costumul de protecție GAROS G10 este certificat conform:
Standardul pentru incendii forestiere EN 15384
ISO 11612 (rezistență la flacără și căldură)
EN 1149-5 (antistatic)

Clima globală devine din ce în ce mai caldă. Acest lucru se traduce prin mai multe apeluri pe tot parcursul anului – nu doar vara – pe măsură ce temperaturile cresc și, mai precis, crește numărul incendiilor de vegetație. Acesta este motivul pentru care Rosenbauer a dezvoltat GAROS G10, un costum de protecție rentabil, care oferă confort maxim la purtare chiar și la temperaturi exterioare ridicate și în timpul muncii fizice solicitante. Domeniul său de operațiuni: incendiu și salvare tehnică pe vreme caldă.

Respirabil. Flexibil. Ușor.
În ciuda proprietăților sale rezistente la flacără, GAROS G10 este extrem de ușor datorită designului său cu un singur strat, mai ales respirabil datorită alegerii materialelor utilizate și croit pentru a oferi libertate maximă de mișcare. În plus, costumul ușor – precum GAROS G30 impermeabil – încorporează caracteristici de design Rosenbauer din popularul costum de protecție la incendiu FIRE FLEX premium. Protejează pompierii care nu sunt implicați în stingerea incendiilor în interior, dar care totuși lucrează ore întregi la temperaturi extrem de ridicate.

Sunt disponibile doua modele GAROS G10
Sunt disponibile două versiuni diferite ale costumului de protecție GAROS G10: una numai pentru incendiu - GAROS G10  și una combinată pentru incendiu și operațiuni tehnice de salvare GAROS G10 TR. Ambele modele sunt rezistente la flacără și căldură în conformitate cu ISO 11612 și respectă standardul EN 15384 pentru incendii de pădure. Ca costum tehnic de salvare, GAROS G10 TR oferă o vizibilitate îmbunătățită pentru a respecta standardul EN 16689 pentru îmbrăcămintea tehnică de salvare.

Ideal pentru utilizare în aer liber care provoacă transpirație.
Învinge căldura – pentru asta este proiectat GAROS G10. De aceea, am realizat-o dintr-un material rezistent la căldură și la flacără cu fibre de aramid pentru a-și proteja purtătorul de temperaturi foarte ridicate pe perioade scurte de timp, precum cele cauzate de scântei, ramuri care cad sau obiecte încălzite. În același timp, costumul de protecție reține foarte puțin din căldura corpului purtătorului. Acest lucru previne acumularea de căldură pentru pompieri în timpul muncii solicitante din punct de vedere fizic și face lucrul lung la temperaturi exterioare mai suportabile. Aceasta este o bază solidă pentru menținerea rezistenței și a concentrării.

Permeabilitate ridicată la vapori
Având în vedere utilizarea prevăzută, GAROS G10 nu este echipat cu o membrană impermeabilă: în loc să ofere protecție, o membrană ar fi doar o povară suplimentară atunci când se luptă împotriva incendiilor și se lucrează în căldura verii. Absența unui strat impermeabil și designul general al materialului ușor cresc permeabilitatea la vapori cu un factor de peste 4.

Ultra ușoară, disipare a căldurii imbatabilă
GAROS G10 este realizat dintr-un amestec dintr-un singur strat de aramidă, viscoză și alte fibre pentru a asigura cea mai mică greutate posibilă. Pentru personalul de urgență, costumul de protecție se simte ca o a doua piele durabilă, mai degrabă decât o armură greoaie. În plus, stratul subțire este mai eficient în disiparea căldurii generate de efort fizic extrem sau de perioade lungi de utilizare la temperaturi exterioare ridicate.

Culori disponibile: albastru inchis si auriu
Marimi disponibile: 40-42, 44-46, 48-50, 52-54, 56-58, 60-64 si 66-70
Lungimi - pentru  156-164 cm, 164-172 cm, 172-180 cm, 180-188 cm si 188-196 cm inaltime

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!